Konferencija beba 2017.

Bijeljina, Konferencija beba 2017. Trg Kralja Petra I

Tradicionalna manifestacija "Konferencija beba" održaće se u petak, 30. juna, na Trgu kralja Petra I Karađorđevića u Bijeljini, kada će biti izabrano tročlano Predsjedništvo najmlađih sugrađana.

Roditelji djece koja su rođena u periodu od 30. juna 2016. godine, mogu svoje mališane prijaviti za učešće na dan održavanja manifestacije, a potrebno dostaviti rodni list djeteta koje se prijavljuje.

Registracija beba počinje u 8:30 časova, u 9:30 će biti održana mala promotivna šetnja, a pozdrav Gradonačelnika Bijeljine i predstavnika Fonda dječije zaštite RS zakazani su za 9:40 časova nakon čega slijedi kulturno-umjetnički program koji su priredila djeca iz Vrtića „Čika Jova Zmaj".

U 10 časova se bira tročlano Predsjedništvo "Konferencija beba". U slučaju padavina, mjesto održavanja biće naknadno saopšteno.

Organizator ove manifestacije, koja se održava pod sloganom "Ljepša Srpska - brojnija Srpska" je Grad Bijeljina u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta RS.

Ove godine "Konferencija beba" će biti održana u 26 gradova/opština u Republici Srpskoj s ciljem iskazivanja podrške mladim ljudima u njihovim nastojanjima da planiraju i osnivaju svoje porodice.

Najave događaja

15°

  • 01:00

    15°C
  • 04:00

    13°C
  • 07:00

    14°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI