Stop saobraćajnim nezgodama!

U ponedeljak je, na gradskom trgu, počela akcija promocije bezbjednosti u saobraćaju moto kluba „Bijeljina“ Republika Srpska, pod nazivom „Stop saobraćajnim nezgodama!“.

Stop saobraćajnim nezgodama!

Cilj ove akcije je da promovišu moto sezonu koja je počela, i da daju do znanja svim učesnicima u saobraćaju da obrate pažnju na motocikliste.

Akcija će trajati u periodu od 21. do 26. aprila 2014. godine.

Ovu akciju sprovode u saradnji sa CJB Bijeljina, AMD Sigurnost kao i sa Crvenim krstom čiji su volonteri izveli pokaznu vježbu pružanja prve pomoći povređenim u saobraćanim nezgodama.

Ove godine akcenat akcije je na nošenju zaštitne kacige i adekvatne opreme.

"Veoma je važno da svi motoristi, pogotovo oni najmlađi, nose adekvatnu zaštitnu opremu. U narednih nekoliko dana pokušaćemo da kroz niz aktivnost ukažemo svim učesnicima u saobraćaju koliko je važno poštovati saobraćajne propise. Sitnice mogu da prouzrokuju veliku štetu, na primjer nedavanje signalizacije za promjenu pravca, koje ponekad ne mogu da se nadoknade." rekao nam je Aleksandar Aleksić član moto kluba „Bijeljina".

Iz moto kluba poručuju da će u toku cijele sezone promovisati bezbjednost u saobraćaju i apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu pažljivi i da poštuju saobraćajne propise.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA