Dakić: Svi moramo da radimo za narod!

Izborni štab Gradskog odbora DNS - Bijeljina, održao je danas svoju prvu konferenciju za medije uoči opštih izbora u oktobru. Tom prilikom predstavljena je lista kandidata bijeljinskog DNS-a za NSRS i Predstavnički dom PSBiH.

Dakić: Svi moramo da radimo za narod!
Nosilac liste koalicije DNS-NS-SRS za Narodnu skupštinu Republike Srpske biće Milan Dakić, predsjednik Gradskog odbora DNS - Bijeljina a na istoj listi kandidovane su i tri dame - Rada Baričanin, Vesna Stojak Lukić i Biljana Stajić. Kao kandidati za poslanike u Parlamentarnoj skupštini BiH iz bijeljinskog DNS-a predloženi su Jovan Vukovljak i Vesna Kostadinović.

Predsjednik Izbornog štaba DNS - Bijeljina Vladimir Šavija, na konferenciji za medije izrazio je očekivanje da će predizborna kampanja za oktobarske izbore proteći u korektnoj demokratskoj atmosferi. On je s ponosom istakao da bijeljinski DNS ima najmlađi izborni štab u Bijeljini a možda i u cijeloj Republici Srpskoj što je, kako kaže, dokaz da DNS cijeni i podržava mlade ljude.

Milan Dakić se osvrnuo na aktuelnu društveno - političku situaciju u Semberiji i Republici Srpskoj nakon katastrofalnih poplava.

- Vjerujem da će izlaznost na izborima u oktobru biti veoma mala jer narod živi veoma teško i ne vjeruje da političari mogu da pomognu da situacija krene na bolje. Mi u DNS-u ipak vjerujemo da svi zajedno možemo mnogo bolje, ali bez političkog prepucavanja. Jednostavno, svi moramo konkretno i mnogo više da radimo da pomognemo svom narodu - rekao je Dakić.

On je dodao da su izbori u oktobru, uzimajući u obzir težnje nekih unutrašnjih i međunarodnih faktora, veoma važni za Republiku Srpsku i BiH.

Na konferenciji za medije govorio je i predsjednik Organizacije mladih DNS-a RS Momčilo Žugić koji je najavio Prvu konstitutivnu sjednicu Glavnog odbora mladih DNS-a RS koja će biti održana u subotu, 26. jula u Bijeljini.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA