Budite negovane kao Francuskinje!

Prelepe kose, negovane kože, savršene figure… Francuskinje opravdano važe za najnegovanije žene. Ako ste se pitale kako to postižu, pročitajte njihove beauty savete.

Budite negovane kao Francuskinje!

Oprezne sa sunčanjem

Francuskinje znaju da je sunčanje opasno, pa se osim na Rivijeri retko izlažu sunčevim zracima. Danas su veće šanse da vidite Francuskinju sa veštačkim tenom iz bočice nego prekvarcovanu devojku iz solarijuma.

Francuskinje nisu opterećene treniranjem

Svedoci smo velikog pritiska medija kada je reč o našem fizičkom izgledu. Da bismo postigle željeni izgled koji je, često nerealan, mnoge žene se iscrpljuju jakim treninzima. Nasuprot njima, devojke u Francuskoj neguju opušteniji stav prema vežbanju. One ne vole preznojavanje u teretani već kao aerobik rekreaciju biraju šetnju, jer je njima uživanje na prvom mestu.

Francuskinje vole vodu

Voda je pravi izvor života za vašu kožu, i ako je pijete dovoljno, vaša koža biće zdrava i sjajna, ne samo spolja, već i iznutra. Francuskinje dobro znaju ovu činjenicu, zato vodu tretiraju kao poslasticu. Osim stalnog ispijanja one koriste i razne sprejeve za kožu na bazi termalne vode koji imaju umirujuće i hranljivo dejstvo.

Manje je više

Prirodna lepota je veoma važna za devojke iz Francuske. One nikada ne preteruju sa šminkom, jer ne žele da se maskiraju već da izgledaju svežije. Malo maskare, rumenila i smeo crveni karmin - Francuskinje znaju kako da sa minimalističkim detaljima postignu savršen look. Dodatni savet: ako želite da kopirate ove devojke prilikom šminkanja naglasite ili oči ili usne, nikako i jedno i drugo.

Francuskinje za ozbiljno uzimaju negu kože

Sigurno ste se pitale u čemu je tajna njihove blistave kože. Reč je o nezi kojoj Francuskinje posvećuju veliku pažnju. Umesto da čekaju da se pojave prve bore, pa onda da se bore sa njima, ove devojke se još od rane mladosti verno pridržavaju svakog koraka u negovanju počev od čišćenja, pa do raznih seruma sa zaštitnim faktorima. Negovanje je njihova dnevna rutina koja im daje veliku prednost kada je u pitanju starenje.

Crveni ruž je must have

Francuskinje smatraju crveni ruž jednom vrstom neophodnog aksesoara. Naravno, ne morate ga uvek nositi. Ali, ako nemate vremena za make-up, crveni ruž će vam pomoći da zablistate!

Francuskinje ne dižu galamu oko svoje kose

Ljudi prvo na nama primete kosu, zatim oči i osmeh, pa tek onda obuću i odeću. Zato nas ne čudi što Francuskinje vode računa o nezi svoje kose. Da bi je zaštitile od preteranog isušivanja one je ne peru svakog dana, ili, čak, svakog drugog. Tih dana nose razbarušene punđe ili ležernije vezan rep koji im omogućava da izgledaju šik i elegantno. Ne zaboravimo i blagodet šampona za suvo pranje kose. Ovim ne samo da štitite koren kose i kožu glave, već štedite i svoje vreme!

Potpis u vidu parfema

U Francuskoj, zemlji parfema, niste obučene dok se vaš parfem ne primeti. Zato, Francuskinje, svoj omiljeni parfem ne menjaju. Biti veran jednom parfemu omogućava kreiranje identiteta i neku vrstu ličnog potpisa po kome ćete biti prepoznatljive.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA