Kamp za mlade tenisere u Bijeljini

U Bijeljini je u toku teniski kamp za najbolje mlade tenisere uzrasta od 12 do 14 godina iz Republike Srpske, Srbije i Makedonije.

Kamp za mlade tenisere u Bijeljini

Kamp organizuje Teniski savez Republike Srpske, pod pokroviteljstvom Ministarstva porodice, omladine i sporta Srpske, a učestvuje 14 tenisera iz Srpske i po četvoro iz Srbije i Makedonije.

Sa mladim teniserima ovih dana rade predsjednik trenerskog odbora Teniskog saveza Srbije Dušan Milojković, trener nacionalnih timova Makedonije Goce Koteski, te domaći treneri Mićo Cvetković i Siniša Lazić.

Vođe kampa i potpredsjednik Stručnog odbora Teniskog saveza Srpske Dragan Dragičević rekao je Srni da mladi teniseri i treneri imaju odlične uslove za rad na terenima Teniskog kluba „As" u Bijeljini.

Mladi igrači svakodnevno treniraju u dva termina i rade na tehničko-taktičkim elementima i kondiciji. „Tokom kampa igraće svako sa svakim, promijeniće više trenera i saigrača, što je jedan od glavnih ciljeva ovakvih kampova", rekao je Dragičević i dodao da mnoge države u okruženju ne organizuju ovakve kampove i ne mogu da okupe ovoliko djece.

On je naveo da Teniski savez Republike Srpske ulaže ogromne napore kako bi organizovao ovakve kampove, dodajući da je kamp u Bijeljini drugi po redu ove godine. Dragičević je dodao da postoji plan da u naredne tri godine u Banjaluci bude izgrađen nacionalni teniski centar.

Mladi teniseri borave u Bijeljini do petka, 22. avgusta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA