Mićić: Zaposliti mlade i boriti se protiv korupcije

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Mićo Mićić smatra da je neophodno mijenjati mnogo toga da bi život građana u Republici Srpskoj i BiH bio što bolji, prije svega kada je riječ o zapošljavanju mladih, borbi protiv korupcije, te socijalnom zbrinjavanju stanovništva.

Mićić: Zaposliti mlade i boriti se protiv korupcije

"Neophodan je iskorak, a mi u Bijeljini smo pokazali da se može napredovati", rekao je Mićić na stranačkoj konferenciji za novinare i dodao da je SDS, zajedno sa koalicionim partnerima, spreman "za ovaj posao" jer imaju dobar tim mladih i iskusnih ljudi spremnih da pobijede na predstojećim opštim izborima.

On je naveo da je SDS spreman da se uhvati u koštac sa svim problemima, dodajući da je sadašnja vlast dovela narod u težak ekonomski položaj.

Na konferenciji za novinare predstavljeni su kandidati ove stranke na predstojećim izborima za Narodnu skupštinu Republike Srpske - aktuelni poslanik i nosilac liste za parlament Srpske Zlatko Maksimović, aktuelni poslanik i kandidat za Narodnu skupštinu Tomica Stojanović, te Anka Todorović, Igor Ostojić i Jelena Petrović.

Kandidati SDS-a Bijeljina na predstojećim izborima za Parlamentarnu skupštinu BiH su Jelena Simić i Nenad Lalić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA