"Elektro-Bijeljina": Od 25. avgusta plaćanje računa vaučerima

Preduzeće "Elektro-Bijeljina" saopštilo je da će potrošači od ponedjeljka, 25. avgusta, vaučerima moći da plate dugovanja za električnu energiju po osnovu ranijih računa i reprograma.

"Elektro-Bijeljina": Od 25. avgusta plaćanje računa vaučerima

Vaučer se može koristiti za plaćanje električne energije isključivo u objektu domaćinstva za koji je izdata elektronska kartica Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske.

Ukoliko vlasnik elektronske kartice nije registrovan kao kupac električne energije u objektu za koji je kartica izdata, pravo na plaćanje se ostvaruje uz popunjavanje pisane izjave o uplati.

Od vaučerskog načina plaćanja biće izuzeta naplata neovlaštene potrošnje, kao i mogućnost avansne uplate, navodi se u obavještenju. Definisanje iznosa utrošene električne energije, koji će biti uplaćen putem vaučera, izričito je pravo korisnika elektronske kartice.

Korisnici mogu ostvariti pravo na plaćanje električne energije putem vaučera najkasnije do 30. juna naredne godine.

Uputstvo se odnosi na potrošače sa područja Radne jedinice "Elektrodistribucija Bijeljina", odnosno za kupce sa teritorije grada Bijeljina i opština Pelagićevo i Donji Žabar.

Naplate se vrše u zgradi Direkcije u Bijeljini, a s obzirom da je instaliran samo jedan terminal u "Elektro-Bijeljini" mole kupce za strpljenje prilikom obavljanja ovih aktivnosti.

Sve dodatne informacije u vezi sa vaučerskim načinom plaćanja utrošene električne energije potrošači mogu dobiti putem telefona pozivom na besplatan broj 0800 51 400.

O plaćanju računa za utrošenu električnu energiju putem vaučera Fonda solidarnosti Republike Srpske, "Elektro-Bijeljina" je obavijestila potrošače prema uputstvu matičnog preduzeća "Elektroprivreda Republike Srpske".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 11:00

    8°C
  • 14:00

    10°C
  • 17:00

    13°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

164 cm

Promjena: 7cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 07:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI