Vidović ubijen sa devet uboda nožem

Majka i sin, Rada i Mladen Todorović, uhapšeni su juče zbog sumnje da su ubili Dragoljuba Vidovića iz Bijeljine, čije beživotno tijelo je pronađeno u ponedjeljak u neposrednoj blizini šljunkare na Pavlovića mostu. Kako prenose "Nezavisne", Vidović je ubijen sa devet uboda nožem, a utvrđeno je da su mu polomljena i dva rebra.

Vidović ubijen sa devet uboda nožem

Kako je za "Nezavisne" izjavio poznanik ubijenog Vidovića i Todorovićeve, njihovo poznanstvo traje nekoliko godina. I jedno i drugo su bili aktivisti u Socijalističkoj partiji, a u jednom periodu su im se ukrstili i poslovni putevi. Naime, zajedno su radili u "Mesoproduktu".

On dalje navodi da su navodno Vidović i Todorovićeva podigli i neke zajedničke kredite, koje je vraćao Vidović. Prema njegovim riječima, nakon što je Todorovićeva potrošila novac, njih dvoje su se često svađali, što je naposlijetku završilo tragedijom.

Izvor "Glasa Srpske" navodi da je Vidović je 18. avgusta otišao do nje kući u ulici Cara Uroša jedan u Bijeljini i odmah su ispred kuće počeli da se svađaju, a zatim su ušli unutra.

"Tu su nastavili svađu tokom koje je jedno od njih, a najvjerovatnije Rada, uzela je nož i ubola Vidovića više puta u grudni koš. Tom prilikom joj je i Mladen pomagao, te su mu pored uboda nožem i polomili rebra" rekao je izvor.

On je dodao da su oni tada kao u filmovima, tijelo umotali u najlon. Zatim su od rođaka uzeli automobil "audi" i tijelo stavili u gepek.

"Potom su ga odvezli desetak kilometara od kuće i izbacili u blizini šljunkare. Kada su se vratili kući pokušali su da očiste prtljažnik, ali nisu uspjeli u potpunosti. Potom su očistili i pod u kući, ali krevet nisu mogli da operu pa su ga bacili" istakao je pomenuti izvor.

Njih dvoje su zatim nož sakrili u kupatilu ispod kade. Kada je policija posumnjala da su oni ubili Vidovića, ubrzo su pronašli mnogo tragova u "audiju", kao i odbačeni krevet i nož kojim je počinjeno ubistvo. Automobil i drugi predmeti koji ih povezuju sa ubistvom dostavljeni su na vještačenja.

Prema nezvaničnim informacijama, od izvora bliskog istrazi, Vidović je ubijen sa devet uboda nožem, a utvrđeno je da su mu polomljena i dva rebra.

Podsjećamo da je nestanak Vidovića prijavljen 21. avgusta, a po tvrdnjama porodice, udaljio se od kuće 18. avgusta u nepoznatom pravcu. U ponedjeljak je pronađen njegov leš, a obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem.

Tokom kriminalističke obrade Rada i Mladen Todorović su priznali ubistvo. Policija je Radu i Mladena Todorovića poslije kriminalističke obrade predala u nadležnost Okružnog tužilaštva u Bijeljini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA