Anđelinina venčanica sa crtežima njene dece

Internet su prepavile sike venčanice u kojoj se venčala Holivudska glumica. Osvanule su fotografije naslovnica "People" i "Hello magazina", a na njima je glumica koja blista u beloj dugačkoj venčanici.

Anđelinina venčanica sa crtežima njene dece

Za magazin "People", glumica je otkrila da je ona mnogo više učestvovala u organizaciji venčanja nego njen suprug, uključujući i njenu venčanicu, koja je privukla mnogo pažnje jer je bila prekrivena dečijim crtežima.

Haljinu je kreirao Luđi Masi, kreator modne kuće Versaći, prema nacrtima njene dece, kao i dugački beli veo. - Luiđi je za mene kao član porodice, ne bih mogla ni da zamislim da mi neko drugi kreira venčanicu - rekla je Anđelina za "People" magazin.

- On ume sa decom i bilo je divno gledati ih kako rade zajedno, rekla je ponosna mlada i mama. U ovom magazinu otkriveni su još neki detalji dugoočekivanog venčanja. Deca poznatog para, pomogla su mami i tati da napišu zavete, a Medoks i Paks su otpratili Anđelinu do oltara, a Vivijan je sa Siloh nosila cveće, dok je Noks bio zadužen za mamine i tatine burme.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA