Jesenje boje u kosi: Ovo su najpopularnije nijanse

Ako želite nešto da promenite ove jeseni, neka to bude vaša boja kose. Po ugledu na velike zvezde, odaberite najaktuelnije nijanse i dočekajte jesen u stilu. Bilo da volite plave tonove, crvenkasti odsjaj ili tamne nijanse čokolade - tu je za svakog po nešto.

Jesenje boje u kosi: Ovo su najpopularnije nijanse

BOJA LANA

Boja kose koju Tejlor Svift već godinama ima biće izuzetno popularna ove jeseni. Samo zato što leto prolazi, ne znači da plava boja kose više nije u trendu, nasuprot. Međutim, platinastoplavu sada menja umerenija boja lana.

TAMNOPLAVA

Boja kose Džesike Albe jednostavno vrišti - jesen! Ugledajte se na lepu glumicu, pa se odlučite za mirnu, toplu tamnoplavu, koja najbolje izgleda kada je prošarana pramenovima. Džesika se odlučila i za popularni ombre efekat, i to se pokazalo kao pun pogodak.

BOJA BAKRA

Džesika Čestejn je najupečatljiviji primer, jer ona zna kako da iznese ovu boju sa stilom. Ako se plašite da probate crvenu boju, koja je pravo oličenje jeseni, pokušajte da napravite malu promenu sa bakarnim prelivom.

SOMBRE

Iako je ombre dugo bio popularan, ove sezone na njegovo mesto dolazi nešto malo suptilnije -takozvani "sombre". Poenta je da se pramenovi u potpunosti pretapaju, i da se prelaz ni slučajno ne primećuje. Lili Aldridž se odlučila baš za ovakav prelaz.

TAMNA ČOKOLADA

Najlepša stvar kod tamnih tonova je u tome što kosa dobija prelep sjaja. Kim Kardašijan to zna, pa je svetle pamenove u potpunosti prefarbala u tamnu braon boju. Frizeri tvrde da je recept za idealnu braon boju - mešanje kestenjaste i boje čokolade.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA