U Bijeljini uhapšena djevojka Darka Ercega

Bijeljinska policija je uhapsila Kragujevčanku Milicu Grubić (32), za kojom je Interpol Srbije raspisao međunarodnu potjernicu, zbog krivičnog djela nezakonita proizvodnja, posjedovanje i stavljanje u promet opojnih droga.

U Bijeljini uhapšena djevojka Darka Ercega

Prema raspoloživim saznanjima, Milica Grubić se određeni period krila na području grada Bijeljine izbjegavajući izvršenje kazne zatvora.

U toku današnjeg dana izvršeno je i više pretresa iznajmljenih prostora i stanova koje je Milica Grubić koristila na području Bijeljine.

Ona je, inače, osuđena na dvije i po godine zatvora kao članica organizovane narko grupe njenog dečka Darka Ercega. Jedina je iz te grupe koja je ostala na slobodi.

Specijalni sud u Beogradu je u julu 2010. godine osudio Ercega na 12 godina. Milica je tada takođe osuđena i to na dvije i po godine.

Sud je ustanovio da se cela grupa bavila trgovinom droge u vrijednosti od oko milion evra. Milica će biti privedena sudiji za predhodni postupak Suda BiH, koji će, po proceduri, odlučivati o procesu ekstradicije.

U skladu sa zakonom, Milica Grubić, za kojom je Interpol Srbije raspisao međunarodnu-difuznu potjernicu, biće sprovedena nadležnom sudiji za prethodni postupak Suda BiH na postupanje, saopšteno je iz bijeljinske policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA