Stranka Napredna Srpska započela kampanju u Bijeljini

Napredna Srpska prvi put od osnivanja učestvuje na izborima i njen cilj je stvaranje poslaničkog kluba sa četiri ili pet poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, najavio je na početku kampanje u Bijeljini predsednik stranke Adam Šukalo.

Stranka Napredna Srpska započela kampanju u Bijeljini

Prema njegovim rečima, kampanja pod sloganom "Napredna Srpska, napredna Srbija, logično" počela je iz Bijeljine kako bi na simboličan način ukazali da su Semberija i Brčko distrikt, gde je sinoć održana politička tribina, mesta gde svi treba da se povežu i pošalju poruku jedinstva Srpske.

"Vreme da se dese promene je u narednih mesec dana", rekao je Šukalo i pozvao građane Republike Srpske, pogotovo mlade ljude, da se izbore za svoja prava.

"Da se izbore za svoje mesto, za prvi posao, prvu šansu u životu i da tako produže i vek Republike Srpske za koju su se borili njeni očevi i sinovi", poručio je Šukalo sa centralnog trga u Bijeljini.

Prema njegovim rečima, Napredna Srpska u koaliciji sa DNS-om i SRS-om očekuje da na izborima u oktobru osvoji 12 mandata u Narodnoj skupštini i dva mandata u Predstavničkom domu Parlamenterne skupštine BiH.

U izbornoj jedinici šest, gde se nalazi Bijeljina, ova koalicija očekuje osvajanje dva direktna i jedan kompezacioni mandat u Narodnoj skupštini i mandat za jednog parlametarca u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA