Održana konvencija koalicije DNS-NS-SRS

Koaliciju DNS-NS-SRS čine stranke iznikle iz naroda koje se u kampanji neće boriti za vlast, nego će položiti račun građanima za ono što je do sada urađeno i ukazati na ono što će u budućnosti uraditi za dobrobit Republike Srpske, najavio je sinoć u Bijeljini lider DNS-a Marko Pavić.

Održana konvencija koalicije DNS-NS-SRS

Na konvenciji u gradskom Bioskopu, Pavić je rekao da stranke ove koalicije neće graditi izbornu kampanju na klevetanju drugih, nego će se usmjeriti na građane sa željom da glasove osvoje za ono što rade i nude.

"Cilj koalicije je da osvoji mandate za 12 poslanika, da budemo nezaobilazan faktor u formiranju vlasti i donošenju odluka u Republici Srpskoj, kao i značajan faktor na nivou BiH", poručio je Pavić.

On je istakao da program koalicije čine ekonomija, zapošljavanje, borba protiv kriminala i korupcije i briga o socijalnom faktoru.

Pavić je poručio građanima da ih ova koalicija nikada neće iznevjeriti, citirajući slogan izborne kampanje "Riječ je riječ, dokazano!"

Predsjednik Srpske radikalne stranke Dragan Đurđević rekao je na izbornoj konvenciji da početak kampanje iz Bijeljine pokazuje da je moguće jedinstvo u Republici Srpskoj.

On je ocijenio da je program ove koalicije zdrav i primjenjiv, te pozvao sve političke snage na jedinstvo za očuvanje Republike Srpske.

Lider Napredne Srpske Adam Šukalo rekao da ova koalicija centra želi da poveže sve pozitivne ljude da bi se u Republici Srpskoj i BiH otvorio reformski proces koji se desio u čitavom regionu.

Prije predizborne tribine lideri koalicije položili su vijence kod spomenika palim borcima na centralnom gradskom trgu.

Koalicija DNS-NS-SRS na opštim izborima podržava kandidate SNSD za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Željku Cvijanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA