Najbolji gedžet za fotkanje "selfija"

Kompanija “Rollei“ je na IFA sajmu u Berlinu prikazala svoj selfi štap, nazvan upravo tako - “Rollei Selfie Stick“, koji olakšava slikanje selfi fotki.

Najbolji gedžet za fotkanje "selfija"

Štap je dugačak oko 30-ak centimetara u sklopljenom i oko jednog metra u rasklopljenom stanju, a ima "blutut" vezu i držač koji paše bilo kom mobilnom telefonu. Težina mu je oko 500 grama. Napravljen je od laganog metala i gume, držač je od plastike, a dolazi u nekoliko boja.

Na dršci se nalaze kontrole, okidač, odnosno kamera-taster, zbog čega je i potrebna blutut veza sa telefonom, a "Selfie Stick" radi sa iOS i Android uređajima. Nažalost, za "Windows Phone" nemaju informaciju kada će se pojaviti.

Rasklopite štap tj. samo ga izvucite, uključite "blutut", uparite štap sa telefonom, pričvrstite fon na stalak i odmaknete ga koliko želite i spremni ste za pravljenje selfi slika.

Zahvaljujući štapu više se neće tako lako primetiti da ste telefon držali u ruci tokom pravljenja selfija, a zahvaljujući dužini ruke i štapa u kadar će moći da stane više osoba. Cena„"Selfie Sticka" je 49 evra.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA