NIKIforija turneja u posjeti Bijeljini i Tuzli!

Nezaboravna zabava u NIKIforija svijetu okupila više od 800 mališana u Super Konzum prodavnicama u Bijeljini i Tuzli.

NIKIforija turneja u posjeti Bijeljini i Tuzli!

Velika NIKIforija turneja proteklog je vikenda zatresla Super Konzum u Bijeljini te novootvoreni Super Konzum u Tuzli.

Tokom cjelodnevne zabave u subotu i nedjelju, uz omiljene likove Ninja kornjače i Hello Kitty uživalo je više od 800 mališana Bijeljine i Tuzle.

Odlična i raznovrsna zabava u NIKIforija svijetu se odvijala pod budnim okom omiljenih maskota Kodija i Ledo Mede, a mališani u Bijeljini i Tuzli su po ulasku u zabavni svijet svojih junaka ubrzo počeli da izgledaju poput hrabrih Ninja kornjača ili nježne Hello Kitty uz pomoć animatora za oslikavanje lica.

Raznovrsni zabavni sadržaji koje nudi NIKIforija svijet poput Puzzle Ninja kornjače, Memory Hello Kitty, „Čovječe ne ljuti se", Play station, kao i brojne kreativne radionice, bili su posjećeni do posljednje minute druženja.

Mališani su za uspomenu dobili fotografiju uz ram sa junacima NIKIforije iz posebno osmišljenog Ninja kornjače i Hello Kitty foto kutka.

Osvježenje za razigrane posjetioce NIKIforija svijeta obezbjedili su partneri projekta uz Jana Vodu, Sky Cola sokove i Ledo sladolede.

NIKIforija turneja se nastavlja uz ispunjavanje obećanja gdje god NIKIforija trese i raspoloženje raste. U međuvremenu, uživajte u Loyalty programu NIKIforija u Konzumu, Mercatoru i DP Marketima.

Zakoračite sa nama u NIKIforija svijet!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA