Ivanić: Čuvaću Srpsku mudrošću, znanjem i iskustvom

Kandidat Saveza za promjene za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić rekao je sinoć u Bijeljini da će Srpsku u Sarajevu čuvati mudrošću, znanjem i iskustvom.

Ivanić: Čuvaću Srpsku mudrošću, znanjem i iskustvom

"Sa mnom će Republika Srpska biti stabilna i sigurna, neće biti avanturizma i biće sugurno jača nego što je sada, posebno ekonomski", poručio je Ivanić sa predizborne tribine.

On je rekao da dobija sve veću podršku građana i da očekuje sasvim sigurnu pobjedu, a u razgovoru sa novinarima iznio je očekivanje da će umjesto dosadašnjih sedam, PDP nakon izbora imati 10 poslanika u Narodnoj skupštini.

Na tribini PDP-a koja je održana u Domu kulture u bijeljinskom naselju Dvorovi nosilac liste za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Slaviša Marković poručio je građanima da je PDP ispunio sva predizborna obećanja i da će tako biti i ubuduće.

On je najavio da će se kao poslanik boriti da se zaustavi dalje kreditno zaduživanje Republike, uz ocjenu da narod Srpske zaslužuje bolji život, ali ne od kredita, nego od rada.

Kandidat koalicije PDP-NDP za Predstavnički dom parlamenta BiH iz Izborne jedinice dva Radomir Njeguš rekao je na predizbornoj tribini u Bijeljini da je učestvovao u stvaranju Republike Srpske i njenih institucija i da će u Sarajevu znati da čuva ustavnopravnu poziciju Srpske.

On je najavio da će njegovi prioriteti biti usvajanje zakona koji Republiku Srpsku vode ka ulasku u EU i energična borba protiv kriminala i korupcije u Srpskoj i BiH.

Na tribini su predstavljeni svi kandidati PDP-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest, među kojima je šest žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA