Tribina koalicije DNS-NS-SRS u Suvom Polju: Do pobjede, zajedno sa narodom!

Suvo Polјe je još jedno u nizu mjesta u Semberiji gdje se na predizbornoj tribini koalicije Demokratski narodni savez - Napredna Srpska - Srpska radikalna stranka okupilo najviše mještana, uzimajući u obzir skupove svih stranaka koje učestvuju u kampanji za oktobarske izbore.

Tribina koalicije DNS-NS-SRS u Suvom Polju: Do pobjede, zajedno sa narodom!
Tako je i u nedjelјu uveče, sala Doma kulture u Suvom Polјu bila premala da primi sve građane koji su došli da podrže koaliciju okuplјenu oko Demokratskog narodnog saveza pošto je pedesetak lјudi zbog gužve ostalo ispred sale.

Milan Dakić, nosilac liste koalicije DNS-NS-SRS za Narodnu skupštinu Republike Srpske kaže da ove tri stranke sa svakim novim danom imaju značajno veći broj pristalica zbog čega je, kako kaže, uvjeren u veliki uspjeh na predstojećim izborima.

- Narod zna da kandidati naše koalicije nisu političari nego obični lјudi iz naroda koji žive istim živitom kao i svi njihovi rođaci, prijatelјi i komšije. Imamo veliku podršku među narodom i ubijeđen sam da ćemo postići dobar rezultat na izborima. Štaviše, usuđujem se da kažem da će mnogi biti iznenađeni podrškom naroda za ovu koaliciju - kaže Dakić.

Nјegovo mišlјenje dijeli i kandidat Srpske radikalne stranke Milenko Mitrović koji kaže da su tribine koalicije DNS-NS-SRS najposjećenije u Semberiji.

- Mi, srpski radikali, prihvatili smo poziv gospodina Marka Pavića da uđemo u koaliciju sa Demokratskim narodnim savezom i strankom Napredna Srpska jer znamo da se radi o čestitim i poštenim lјudima koji interese našeg naroda uvijek stavlјaju na prvo mjesto. Svjedoci smo da su naši lјudi prepoznali jedinstvo i snagu ove koalicije i vjerujem da ćemo pobijediti u mnogim mjesnim zajednicama u Semberiji - kaže Mitrović.

Jovan Vukovlјak, nosilac liste koalicije DNS-NS-SRS za Parlamentarnu skupštinu BiH, istakao je pred mještanima Suvog Polјa da će se poslanici ove tri stranke boriti da sačuvaju nadležnosti Republike Srpske u okviru BiH.

- U naredne četiri godine odlučivaće se o mnogim važnim pitanjima u ovoj zemlјi i mi ćemo u tome dostojno braniti interese Republike Srpske i svog naroda, i po pitanju ustavnih promjena, i po pitanju ulaska u NATO, ekonomskih i drugih društvenih reformi - rekao je, između ostalog, Jovan Vukovlјak.

Na tribini uz Suvom Polјu govorili su još i kandidati: Vesna Stojak Lukić, Zoran Pribišić, Neda Petrić, Rada Baričanin, Brankica Ljubojević, Lazo Milošević, Vesna Kostadinović, Bilјana Stajić i Dragan Đorđić.

Na tribini je istaknuto da koalicija DNS-NS-SRS očekuje da nakon izbora ima tri poslanika u Narodnoj skupštini RS i jednog u Parlamentarnoj skupštini BiH.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

14°

  • 17:00

    14°C
  • 20:00

    12°C
  • 23:00

    9°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

161 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 13:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI