Dječiji maskenbal na gradskom trgu

Danas su povodom početka Dječije nedelje, Trgom kralja Petra I Karađorđevića defilovale brojne princeze, gusari, kapetani bijelih lađa, kauboji, čarobnjaci, gusari, spajdermeni, nindža-kornjače, vile, ljekari, čak i jedan sveštenik.

Dječiji maskenbal na gradskom trgu

Zajedničko za sve članove ove razbarušene i šarene družine vrtićkog uzrasta je da su polaznici vrtića „Čika Jova Zmaj" i da su učesnici tradicionalnog maskenbala koji ovaj vrtić organizuje prvog dana nedelje posvećene djeci.

Djeci se pridružio i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić sa saradnicima i ovom prilikom istakao da Gradska uprava ulaže velike napore da poboljša uslove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje:

- Djeca su najljepši dio naše zajednice i jedna od naših najvažnijih i najprijatnijih obaveza je da uljepšamo njihovo odrastanje.Počeli smo izgradnju vrtića u naselju Kruševlje, subvencionišemo boravak djece u vrtiću čiji je osnivač Grad, a u narednom periodu ćemo pokušati da odvojimo sredstva i za boravak djece u privatnim vrtićima, najavio je Gradonačelnik.

Ovom prilikom, Vrtić „Čika Jova Zmaj" je najavio prodajnu izložbu likovnih radova djece i njihovih vaspitača, koja će biti održana na Trg kralja Petra u četvrtak, 2. oktobra, od 10:00 časova.

Sav prihod od prodaje likovnih radova namijenjen je za popravku štete u Vrtiću izazvane poplavom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA