Novi radnici angažovani na poslovima za Citroen i Toyotu

Novih 20 radnika preduzeća „SEP“ iz Ljeskovca kod Bijeljine proizvodiće dijelove koje u svoje automobile ugrađuju svjetski poznate kompanije Renault, Citroen, Nisan, Toyota, Jaguar i Fiat. Firma SEP koja proizvodi dijelove za motorna vozila, cijevi za protok tečnosti, rezervoara i brizgaljki za pranje vjetrobranskih stakala, uspjela je obezbijediti nove poslove i ovog ljeta zaposliti dodatnih 20 radnika, potvrdio je za poslovni portal „Capital“ direktor Rado Maletić.

Novi radnici angažovani na poslovima za Citroen i Toyotu

„U devet mjeseci ove godine ostvarili smo promet u vrijednosti od 2.313.000 KM i proizveli smo 5.149.403 komada proizvoda. Od avgusta angažovali smo 20 novih radnika", kaže Maletić. Maletić ističe da „SEP" doo svoje proizvode plasira na tržište zemalja Evropske unije i u Srbiju.

Iako su u majskim poplavama prostorije ove firme u prizemlju bile poplavljene, Maletić kaže da su radnici brzo intervenisali i spasili repromaterijal i gotove proizvode.

Nakon kraćeg prekida, ubrzo su nastavili i proizvodnju. Preduzeće „SEP" trenutno zapošljava 69 radnika i uglavnom je riječ o ženskoj radnoj snazi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA