Odredite kakav tip šišaka pristaje vašem obliku lica

Šiške mogu da učine da izgledate mnogo mlađe, a isto tako mogu da izazovu potpuno drugačiji efekat. Pre nego što odlučite da promenite vašu frizuru, proverite kakav tip šišaka bi pristajao vašem licu jer u suprotnom, možete “završiti” kao Bijonse.

Odredite kakav tip šišaka pristaje vašem obliku lica
Četvrtasto lice

Ako imate četvrtasto i oštrije lice, trebalo bi da vaše šiške postignu efekat “omekšavanja” odnosno ublažavanja oštrih crta lica. Probajte šiške koje sužavaju čelo, one odsečeno ukoso. Druga opcija su šiške koje prate liniju vaših obrva (u centru su ravne, a bližeći se stranama vašeg lica, postaju duže).

Srcasti oblik lica

Ako vam je čelo šire od vilice, cilj šišaka je da napravi balans između ova dva dela lica. Opet, šiške “na stranu” su dobro rešenje.

Okruglo lice

Šiške mogu učiniti vaše okruglo lice punijim, ali to ne mora uvek biti slučaj. Duže, isfenirane na stranu učiniće vaše lice tanjim. U svakom slučaju, žene koje imaju okruglo lice trebalo bi da izbegavaju istanjene šiške.

Trouglasto lice

Žene koje imaju usko čelo, a širu vilicu trebalo bi da se pridržavaju stila šišaka koje postaju duže kako se bliže kraju lica. Najveći neprijatelj trouglastog lica su teške i guste šiške.

Ovalno lice

Ove srećne dame imaju mnogo opcija. Ako ste jedna od njih, izbor šišaka je veoma širok i možete se slobodno upustiti u ekpermentisanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA