„Van Gogu“ još jedna MTV nagrada!

Grupa „Van Gog“ dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade "MTV Europe Music Awards" u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača. Sastav je već osvojio nagradu MTV-ja 2007. godine.

„Van Gogu“ još jedna MTV nagrada!

Dobijanjem ovog priznanja „Van Gog" dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade - "MTV Worldwide Act", a glasanje za tu nagradu može da se obavi na sajtu MTV-ja. Ceremonija dodele nagrada biće smeštena u dvorani "The Hydro" u Glazgovu.

edan od najpopularnijih rok bendova u regionu „Van Gog" je nagradu MTV-ja prvi put osvojio 2007. godine.

„Ljudi, hvala svima vama koji ste verovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada, a prvi susret vam zakazujemo već 11. decembra, na našem velikom beogradskom koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu", rekao je pevač i gitarista grupe Zvonimir Đulić Đule.

Najnoviji spot „Van Goga" snimljen za pesmu Skačem, skačina najbolji način dočarava atmosferu aktuelne turneje pod nazivom „Licem u lice" i raspoloženja koje će vladati na koncertnom rokenrol događaju ove sezone u Beogradu, koji „Van Gog" priprema za 11. decembar u beogradskoj Hali sportova.

Karte za koncert se mogu kupiti na biletarnicama „Eventima".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA