Banderasovo ime neće sa njenog ramena

Dok je Antonio Banderas nedavno viđen sa svojom novom devojkom, Melani Grifit se snalazi kako zna i ume da tetovažu njegovog imena sakrije od očiju javnosti.

Banderasovo ime neće sa njenog ramena

Glumica je viđena kako sa drugaricom uživa u ručku, u jednom restoranu na Beverli Hilsu. Vidno raspoložena, opušteno je ćaskala i smejala se, uživajući u sunčanom popodnevu.

Za tu priliku Melani je obukla crno-belu kratku haljinu, koja je otkriva njenu dobru liniju, uprkos godinama. Ali od haljine veću pažnju je privlačio veliki flaster na njenom ramenu.

Naime, 57-godišnjakinja očigledno smatra da ne može potpuno da izbriše Antonija Banderasa iz života, ako prvo ne izbriše njegovo ime sa svog ramena. Zato se podrvgla tretmanima laserskog uklanjanja tetovaže. Ali srce u kojem je ispisano glumčevo ime, neće tako lako da „ode".

Oskarovka je već bila na nekoliko laserskih tretmana, a do tada je u javnosti viđaju sa neizbežnim „modnim detaljem" flasterom koji prikriva tetovažu.

Melani je nedavno izjavila da je veoma pozitivna što se tiče razvoda. „Moja deca su odrasla. Ja sam se razvela ali sam srećna, zaista uživam u životu. Život je lep!", rekla je glumica.

Dok je njen bivši suprug definitivno nastavio dalje, uveliko uživajući u novoj romansi sa mnogo mlađom devojkom Nikol Kempl.

Španski zavodnik je izgledao bar 10 godina mlađe kada je uslikan u romantičnoj šetnji, duž obale Santandera u Španiji. Par je izgledao veoma zaljubljeno, držeći se za ruke i razmenjujući nežnosti.

Melani Grifit i Antonio Banderas rastali su se u junu ove godine, nakon 18 godina braka, zbog njene navodne posesivnosti i bolesti zavisnosti, a njegove nevernosti.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA