Milošević: Kućna pomoćnica me htjela tući

Mara Bukvić (56) iz Čađavice, kod Bijeljine, osumnjičena je da je u više navrata ukrala ukupno 11.000 KM od Slobodana Miloševića (75) iz Zagona, kod koga je radila kao kućna pomoćnica

Milošević: Kućna pomoćnica me htjela tući

Iz policije su, ne navodeći njihova imena, saopštili da će protiv Bukvićeve biti podnesen izvještaj za tešku krađu.

"Oštećeno lice iz Bijeljine je početkom novembra prijavilo da mu je ukraden novac. Osumnjičena M.B. je u potpunosti priznala izvršenje djela i opisala sam način izvršenja. Takođe, dio novca koji je ostao kod osumnjičene vraćen je oštećenom uz potvrdu", kazali su iz bijeljinske policije.

Kako nezvanično saznajemo, Bukvićeva je ukradeni novac trošila na renoviranje svoje porodične kuće, plaćanje kredita i računa.

Oštećeni Slobodan Milošević za "Nezavisne" je kazao da nije ni slutio da će ga Bukvićeva opljačkati, jer su je svi hvalili.

"Živim sam, kćerke su se udale u drugi grad, a supruga me ostavila prije pet godina. Bolestan sam čovjek i ne mogu hodati pa mi je trebala pomoć - da mi neko spremi hranu i naloži vatru", ispričao nam je Milošević, imenjak bivšeg predsjednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije.

Kako kaže, svi u selu su mu preporučili Bukvićevu jer se tim poslom bavi već 20 godina.

"Zaposlio sam je u junu ove godine i radila je sve do oktobra, kad nisam otkrio da me potkrada. Kuvala mi je, spremala kuću i ložila vatru, prefrigana je bila puna četiri mjeseca", priča nam Milošević, dodajući da joj je za pomoć davao 400 KM mjesečno.

Prema njegovim riječima, ušteđevinu je sakrio i od svojih očiju pa mu ni danas nije jasno kako ju je uspjela pronaći.

"Vjerovatno je tražila iz dana u dan, dok ga nije pronašla. Primam njemačku penziju, pa sam svaki put odvajao i štedio za crne dane i sahranu. Potrošila je maltene sav novac, vraćeno mi je svega 2.600 KM", kazao je Milošević, ističući da ga je kućna pomoćnica htjela tući, nakon čega je on pozvao policiju i prijavio je.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA