CER i Vermont donirali računar i prsluke policijskoj stanici Bijeljina

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina juče su obilježili krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Svetog Arhangela Mihaila.

CER i Vermont donirali računar i prsluke policijskoj stanici Bijeljina
Ovom prilikom organizacija Centar za edukaciju i istraživanje /CER/ zajedno sa Omladinskim centrom "Vermont" donirali su računar i 30 reflektujućih prsluka za pripadnike Policijske stanice /PS/ Bijeljina.

Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina Borislav Grkinić je na svečanom prijemu pohvalio rad policije u protekle 22 godine i zahvalio našim organizacijama koje su prepoznale dobre rezultate policije i na ovaj način pomogle PS Bijeljina.

Direktor CER-a Mladen Dokić je naglasio da je ovo samo početak saradnje sa CJB Bijeljina i da će ovakvih i sličnih donacija biti i u narednom periodu.

-Drago mi je da smo mogli da na ovaj način pomognemo CJB Bijeljina i da im poželimo da i dalje nastave sa ostvarivanjem dobrih rezultata, a mogu biti slobodan da sličnu akciju najavim već za 4. april kada se obilježava Dan Policije Republike Srpske - istakao je Dokić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA