Prenosivi punjači

Sony je proširio ponudu prenosivih USB punjača sa tri nova modela, pružajući korisnicima izbor različitih veličina baterije od 3.000 mAh do 10.000 mAh.

Prenosivi punjači
Sony je proširio ponudu prenosivih USB punjača sa tri nova modela, pružajući korisnicima izbor različitih veličina baterije koje omogućavaju dovoljan kapacitet za punjenje brojnih uređaja u svakoj situaciji.

Sa težinom od samo 145 g, model CP-B5 dolazi sa litijum-jonskom baterijom kapaciteta od 5.000 mAh, nudeći dovoljno energije za čak dva potpuna punjenja vaših prenosivih uređaja, dok vas ugrađeno LED svetlo obaveštava kada je uređaj pri izdisaju, pružajući vam dovoljno vremena da pronađete drugi izvor energije. Pored činjenice da vas više neće iznenađivati naglo gašenje vaših uređaja, ovaj model poseduje i odličnu zaštitu od grebanja koja održava sjajan izgled punjača i nakon svakodnevne upotrebe.

Kao i njegovog vršnjaka manjih dimenzija, model CP-B10 odlikuje velika snaga punjenja koja izlazi u susret i najzahtevnijim korisnicima prenosivih uređaja. Sa veličinom od samo 72,0 mm 127,0 mm 17,5 mm, težinom od 245 g i kapacitetom baterije od 10.000 mAh, ovaj model dozvoljava do četiri punjenja pametnih telefona, a takođe je pogodan i za punjenje tableta i digitalnih foto-aparata,

Najmanji u porodici ovih punjača, model CP-B3A poseduje proširenu litijum-jonsku bateriju, kapaciteta 3.000 mAh, a zahvaljujući njegovim malim dimenzijama (38,89919 mm) predstavlja savršenog saputnika koji pruža vašem pametnom telefonu dodatan izvor energije dok ste u pokretu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA