U Radniku se ne obaziru na žalbu Olimpika

Žalba, koju je Olimpik uputio Fudbalskom savezu BiH poslije utakmice sa Radnikom (2:2) na nastup suspendovanog prvotimca Bijeljinaca Jovana Vučinića, je neosnovana, tvrdi sportski direktor Radnika Boro Đokić.

U Radniku se ne obaziru na žalbu Olimpika
- Vučinić je u prošlom kolu protiv Čelika zaradio dva žuta kartona tačnije, crveni karton i suspendovan je jednom utakmicom neigranja. U međuvremenu smo odigrali utakmicu četvrtfinala Kupa Republike Srpske u Gacku protiv Mladosti i na njoj je Vučinić odradio suspenziju te tako stekao pravo nastupa u duelu sa Olimpikom. Po pravilniku i propozicijama FS BiH, utakmice Kupa RS od četvrtfinala spadaju u zvanične mečeve po njihovom kalendaru. To znači da je Vučinić imao pravo nastupa protiv Olimpika - naglasio je Đokić.

On tvrdi da imaju i pisani dokaz da Vučinić može da igra.

- Tražili smo od FS BiH da nam dostavi spisak igrača koji ne mogu igrati u ovome kolu. Dobili smo ga i na njemu nema imena našeg igrača. To možemo i dokumentovati - nastavio je prvi operativac Bijeljinaca.

Đokić je naglasio da u sistemu Komet, koji vodi računa o igračima koji su suspendovani, nije bilo Vučinićevog imena pored ostalih suspendovanih igrača koji nisu imali pravo nastupa u posljednjem kolu.

- Čelnici Olimpika su se žalili, ali uzalud jer je nastup Vučinića u ovom kolu bio više nego regularan shodno propozicijama FS BiH - zaključio je Đokić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

160 cm

Promjena: 8cm

Sava Jamena

310 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 15:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI