Ove sezone u modi pletene kape i šalovi

Ove sezone u muškoj modi dominiraju siva, bež, kraljevsko plava, crvena, zelena, crna, ljubičasta i topla nijansa konjaka. Uz deblju jaknu "ide" deblji šal od punijeg materijala

Ove sezone u modi pletene kape i šalovi

Dolazi nam prava zima, sa temperaturama ispod nule, ledenim vetrom i snegom, pa bez tople kape, šala i rukavica ne izlazite napolje. Ovi klasični modni dodaci su vrlo praktični jer vas greju, a uvek možete da ih uklopite uz sportske ili elegantne kombinacije.

Ove sezone u muškoj modi dominiraju siva, bež, kraljevsko plava, crvena, zelena, crna, ljubičasta i topla nijansa konjaka.

Bilo da su modeli jednobojni, prugasti ili šareni, lako se uklapaju u svaki stil. Uz deblju jaknu "ide" deblji šal od punijeg materijala, a uz elegantni kaput nosite tanji šal ili ešarpu.

Preporuka modnih stručnjaka je da boju i model šala i kape uskladite, ne samo sa jaknom, već i sa odećom, a najbolje je da budu u istom tonu, odnosno u kompletu.

Još ako vam vešte ženske ruke "prišiju" na njih zanimljiv detalj u vidu inicijala ili ukrasa, dobićete samo vaš, personalizovan modni dodatak.

Savet plus: Raskošni vuneni šalovi u obliku rol marame, daju poseban pečat svakoj odevnoj kombinaciji, a možete da ih kombinujete uz džemper ili sako.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

147 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 14:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI