BlackBerry predstavio novi uređaj - Classic

BlackBerry je predstavio novi uređaj koji sadrži prepoznatljivu fizičku tastaturu i trackpad.

BlackBerry predstavio novi uređaj - Classic

Nazvan Classic, ovaj uređaj deo je dugoročnog plana kompanije da poveća prodaju i vrati se profitabilnom poslovanju, tako što će se ponovo fokusirati na korisnike iz sveta biznisa. Raniji pokušaji da se dopadne i "običnim" korisnicima su propali.

Classic ima tradicionalnu qwerty tastaturu, niz navigacionih tastera za upravljanje operativnim sistemom uređaja i trackpad.

"Pažljivo smo slušali naše korisnike, kako bismo im pružili tehnologiju koja im je potrebna, a zahvaljujući tome, razvijen je BlackBerry Classic", saopštio je izvršni direktor kompanije Džon Čen.

"To je siguran uređaj, sa performansama i brzinom koji su potrebni u današnje vreme", rekao je on.BlackBerry Classic zadržao je neke prednosti modela 10, ali i neke aspekte starijih modela.

Ima 720x720 ekran koji je 60 odsto veći od BlackBerry Bold iz 2011. Pokreće ga BlackBerry 10.3.1 operativni sistem, a iz kompanije kažu da baterija traje 50 odsto duže od ranijih modela.

Opremljen je 1,5GHz Qualcomm Snapdragon procesorom sa 2GB RAM memorije, zbog čega je pretraživanje interneta tri puta brže i kamerom od 8 megapiksela.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

11°

  • 23:00

    10°C
  • 02:00

    10°C
  • 05:00

    7°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

99 cm

Promjena: 5cm

Sava Jamena

324 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI