Najčitaniji romani književnice Marice Popović

Romani srpske književnice Marice Popović "Vučica", "Prosjakinja " i "Kamen na kamen" najčitanije su knjige u bijeljinskoj biblioteci "Filip Višnjić" u 2014. godini.

Najčitaniji romani književnice Marice Popović

Prema podacima Narodne biblioteke, među najtraženijim knjigama za odrasle slijede "Sjaj u oku zvezde" autora Ljiljane Habjanović Đurović i "Spas" od Isidore Bjelice.

Žene su najčitaniji autori i među najmlađom čitalačkom publikom u Bijeljini, koja sa nesmanjenom pažnjom prati serijal "Hari Poter" britanske književnice Džoane Ketlin Rouling.

Među najtraženijim knjigama za djecu u 2014. godini je roman "Zbogom mojih petnaest godina" koju su pod pseudonimom Klod Kampanj zajednički napisali supružnici Brižit i Žan-Lui Debrije i "Princezin dnevnik" čiji je autor Megin Kabot.

Najmlađi čitaoci od domaćih su pisaca najviše tražili "Zagonetne priče" Uroša Petrovića i knjigu "Hajduk u Beogradu", autora Gradimira Stojkovića.

Narodna biblioteka "Filip Višnjić" u Bijeljini ima fond od 100.000 knjiga, a u gradu sa 115.000 stanovnika je gotovo 6.000 članova Biblioteke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA