Krstajić novi predsjednik FK Radnik

Nekadašnji srpski reprezentativac i prvotimac Partizana Mladen Krstajić novi je predsjednik Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine, odlučeno je na Skupštini kluba koja se održala prvi put nakon osam godina.

Krstajić novi predsjednik FK Radnik

Nova Skupština Bijeljinaca jednoglasno je izabrala Krstajića koji je prvu sjednicu nove Uprave zakazao za narednu sedmicu.

- Imam veliki motiv da radim u Bijeljini i da pomognem oko stabilizacije kluba. Ovde mi živi uža rodbina i sa velikim entuzijazmom ću raditi da Radnik ostane u ligi. Želimo da klub unaprijedi sopstvenu školu fudbala kako bi domaći igrači bili više zastupljeni u prvom timu - kazao je novi predsjednik Bijeljinaca Mladen Krstajić.

Novi Upravni odbor će imati 13 članova, a Krstajić je predložio deset, dok će ostala tri mjesta biti rezervisana za sponzore kluba. Doskorašnji predsjednik Skupštine Radnika Dušan Glišić, koji je ovu funkciju obavljao 18 godina, poslednji put je presjedavao, a od sada će to raditi dosadašnji predsjednik kluba Predrag Jović. Na narednim sjednicama biće određeno ko će biti generalni sekretar.

Mladen Krstajić je rođen 4. marta 1974. godine u Zenici gdje je započeo fudbalsku karijeru. Kasnije je igrao još za Kikindu, Partizan, Verder i Šalke iz kojeg se ponovo vratio u redove beogradskih "crno-bijelih" gdje je završio karijeru 21. maja 2011. godine. Odmah poslije toga postao je sportski direktor Partizana.

Poslije prvog dijela Premijer lige BiH Radnik zauzima pretposlednje mjesto na tabeli sa deset bodova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA