Zarađuje milione raspakujući igračke na „Jutjubu“!

Zaboravite sve video-snimke kućnih ljubimaca ili slatkih dečjih nestašluka sa milionskim pregledima. Ova žena je na „Jutjubu“ zaradila najviše u 2014. godini, samo tako što je raspakivala dečje igračke!

Zarađuje milione raspakujući igračke na „Jutjubu“!

Prema programu "OpenSlate", koji se bavi video-analitikom, najveću zaradu od oko pet miliona dolara, naJutjubu u protekloj godini ostvarila je korisnica koja postavlja video-snimke na kojima otvara pakete igračaka.

Najgledaniji video-snimak kanala "DC Toys Collector"Kanal "The DC Toys Collector" ima oko 1.600 video-snimaka i oko 380 miliona pregleda mesečno.

Njihov snimak sa najviše pregleda je "Play-Doh Sparkle Disney Princesses", koji je pregledan više od 183 miliona puta, od kada je postavljen u julu prošle godine.

Raspakivanje je relativno novi žanr naJutjubu, a kanal "The DC Toys Collector" je među pionirima.

Ovakvi video-snimci služe da bi se pokazale karakteristike najčešće nekih tehnoloških proizvoda.

U ovom slučaju, pripovedač otpakuje igračke: od lutaka, preko figurica iz čokoladnih jaja do „Lego" setova. Na snimku se vide samo šake, pa niko ne zna, ni oni koji prate kanal niti rukovodiociJutjuba, ko stoji iza tih snimaka.

Dejn Golden, jedan od marketing stručnjaka Jutjuba, rekao je za Bazfid da deca veoma vole ovaj kanal: „Ja verujem da je deca vole jer nikada ne pokazuje svoje lice, ništa se ne vidi osim njenih ruku, a ima veoma prijatan glas. Verovatno zamišljaju da se igraju sa drugom decom, dok gledaju te video-snimke".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

17°

  • 14:00

    17°C
  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    12°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

142 cm

Promjena: 1cm

Sava Jamena

323 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 11:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI