Dileri pred Okružnim tužilaštvom Bijeljina

Okružnom tužilaštvi u Bijeljini danas je predato pet lica koja su lišena slobode u policijskoj akciji "Premium", potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Dileri pred Okružnim tužilaštvom Bijeljina

Lica čiji su inicijali D.M, V.M, S.P, M.R. i B.B. predati su Tužilaštvu uz policijski izvještaj za zelenaštvo, iznudu i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja.

U akciji "Premium" policija je juče kod 13 osumnjičenih lica izvršila pretrese na 12 lokacija na području Bijeljine, Srebrenice, Bratunca i Tuzle.

Pretresi su izvršeni po naredbama osnovnog suda u Bijeljini i Srebrenici, te Kantonalnog suda Tuzla, zbog sumnje da su osumnjičena lica izvršila krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, zelenaštvo, iznuda, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i nedozvoljena trgovina.

U akciji je pronađeno oružje, veća količina novca, određena količina medicinskih droga, te predmeti koji upućuju na izvršenja krivičnog djela zelenaštvo.

Na području Tuzle pripadnici Federalne policije lišili su slobode lice čiji su inicijali A.A, a u pretresima je pronađeno oko 500 grama heroina, određena količina opojne droge amfetamin-spid i vaga za precizno mjerenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

14°

  • 17:00

    14°C
  • 20:00

    12°C
  • 23:00

    9°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

161 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 13:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI