U martu početak besplatanog kursa engleskog jezika

U martu u Bijeljini počinje besplatan kurs engleskog jezika za socijalno ugrožene građane, koji organizuje Centar za lični i profesionalni razvoj iz Tuzle u saradnji sa "El Roi" evropskim centrom za obrazovanje iz Londona.

U martu početak besplatanog kursa engleskog jezika

Predsjednik ovog tuzlanskog centra Bojana Vuković rekla je Srni da su formirane dvije grupe sa po dvadesetak polaznika, a edukacija je organizovana ponedjeljkom i srijedom od 16.00 do 18.00 časova u bijeljinskom Centru za kulturu.

Vukovićeva kaže da je interesovanje građana Bijeljine za ovaj kurs engleskog jezika veliki i da se u gradu traže nove lokacije i slobodni termini za njegovo održavanje.

Kurs traje osam mjeseci u osam nivoa, od kojih svaki nivo traje mjesec dana, a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou koji se prethodno utvrdi predtestiranjem.

Po završetku kursa, polaznici će dobiti međunarodno priznati sertifikat, koji će moći da koriste prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili za dalje školovanje.

Lica koja nisu u kategoriji socijalno ugroženih za edukaciju treba da kupe samo udžbenik za nastavu koji košta 26 KM za jedan nivo kursa.

"El Roi" je međunarodna humanitrana obrazovna organizacija prisutna u 35 zemalja Evrope, koja se finansira iz dobrovoljnih priloga pojedinaca i kompanija i prodajom "El Roi" knjiga.

Bavi se uključivanjem romske, marginalizovane i socijalno ugrožene djece u obrazovni sistem i omogućava neformalno obrazovanje marginalizovanim i socijalno ugroženim grupama odraslih kroz razlicite edukativne programe, kurseve jezika, kurseve različitih zanata i zanimanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA