Madonin pad zasjenio dobitnike nagrade BRIT

Soul pjevač Sem Smit i engleski kantautor Ed Širan pokupili su glavne britanske muzičke nagrade - BRIT, koje su u srijedu naveče dodijeljene u Londonu.

Madonin pad zasjenio dobitnike nagrade BRIT

Širan je bio jedan od pobjednika večeri, osvojivši dva od četiri BRIT-a za koja je bio nominovan. On je proglašen za najboljeg britanskog solo umjetnika, a kući je otišao i sa trofejom za najbolji album "X".

Kako prenose britanski mediji, 24-godišnji muzičar djelovao je iskreno iznenađeno kada se popeo na pozornicu da primi blijedoroze statuu koju je dizajnirala britanska umetnica Trejsi Emin.

"Zaista ovo nisam očekivao... Ovo je bila veoma dobra godina za britansku muziku", rekao je on.

Smit, koji je bio nominovan za pet nagrada BRIT, osvojio je nagrade za globalni uspjeh i najbolji "britanski proboj".

Paloma Fejt proglašena je najboljom britanskom umjetnicom, a rok duo "Royal Blood" najboljim bendom.

Nagrada za najboljeg međunarodnog umjetnika otišla je u ruke Tejlor Svift, koja je i otvorila šou, na kome su nastupili i "Take That", Kanje Vest i Džordž Ezra.

Ipak, najviše pažnje privukao je nastup pop dive Madone, koja je na ceremoniji pjevala prvi put poslije dvije decenije. Nastup je učinila nezaboravnim, ali ne zahvaljujući glasu i stasu. Naime, muzička diva je pala s pozornice tokom izvođenja novog singla "Living for Love".

Ona je na scenu došla sa grupom od nekoliko plesača i jedan od njih ju je povukao za ogrtač koji nije spao kao što je bilo planirano. Umjesto toga kraljica popa sletjela je niz stepenice šokiravši kako svoje plesače, tako i publiku. Madona je, ipak, nastavila da pjeva, a kasnije je na Instagramu poručila obožavaocima da je OK.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA