Kako da jeftina garderoba izgleda skupo

Ko kaže da morate potrošiti ogromne svote novca da biste izgledali savršeno? Ovih par saveta uveriće vas da za dobar izgled nije potrebno mnogo novca.

Kako da jeftina garderoba izgleda skupo

Birajte čvršće torbe jednostavnih linija

Kupovinom jeftine torbe pristojnog izgleda umesto dizajnerske možete uštedeti mnogo novca, pa je bitno da naročito posvetite pažnju ovom detalju. Robusnije torbe i klač torbice čistih linija često mogu delovati skuplje od svojih suprotnosti, a velika je verovatnoća da će zbog čvršćih materijala i šivenja potrajati znatno duže.

Budite obazrivi prilikom kupovine predmeta od veštačke kože

Ovo je verovatno jedna od najznačajnijih stavki na koje bi trebalo da obratite pažnju prilikom jeftine kupovine. Bilo da kupujete torbu, jaknu, pantalone ili cipele, bitno je da shvatite da uvek postoje oni predmeti koji mogu izgledati skuplje, kao i oni koji su sušta suprotnost - nekada čak i mnogo više nalik gumi. Najteže je uraditi imitaciju antilop kože, zbog čega predmeti najčešće deluju jeftino, dok imitacija tvrde i lakovane kože deluje najuverljivije.

Taman džins će ostaviti najbolji utisak

Najlakši način da primetite jeftin par farmerki je da obratite pažnju na njihovu boju i šare, tj. deluju li isprano i imaju li veštačke nabore s prednje strane itd. Znamo da je danas teško naći takav komad, ali pokušajte da se domognete tamnog para pantalona koje su svuda ravnomerno obojene - vaše odevne kombinacije delovaće znatno elegantnije.

Izbegavajte lažni sjaj

Jeftin nakit je izuzetno praktična stvar, ali budite vrlo obazrivi kada su u pitanju lažni dijamanti i drago kamenje. Suviše sjaja može znatno umanjiti vrednost nekom predmetu, koji bi inače izgledao skuplje. Umesto toga, birajte jednostavne komade zlatne i srebrne boje, koje ćete premazati providnim lakom kako bi što duže trajali.

Trik je u detaljima

Obratite pažnju na sve moguće detalje kada kupujete jeftinu odeću. Dešava se da 95 odsto odevnog komada izgleda odlično, ali preostalih 5 odsto razotkrije koliko ste ga zapravo platili. Nepravilni šavovi, jeftina dugmad ili okrnjeni rajsferšlusi mogli bi za čas posla da promene nečiji utisak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA