Mračne tajne poznatih

To što su slavni i bogati ne znači da su imuni na tragedije i nesreću. Ove zvezde svoje mračne porodične tajne drže podalje od očiju javnosti, ali očito ne dovoljno dobro.

Mračne tajne poznatih

Sofija Vergara se s majkom, bratom i sestrom doselila u Ameriku nakon što je njen drugi brat ubijen u Kolumbiji. Na njenu nesreću, brat s kojim je doputovala u Ameriku bio je tražen zbog kriminala tako da su ga deportovali nazad u Kolumbiju.

Ljubav prema žurkama i divljem načinu života Rijana je vrlo verovatno nasledila od oca. Dok je živela na Barbadosu, njen otac je vodio dvostruki život pa je uz porodicu s pevačicinom majkom imao još jednu „tajnu" porodicu. Rijana ima polubraću i polusestre koji i sada žive na Barbadosu.

Tajna oskarovke Šarliz Teron možda je i najgora. Kada je glumica imala samo 15 godina njena majka je ubila oca koji je bio nasilni alkoholičar. Tvrdila je kako je to učinila u samoodbrani jer je bila napadnuta. Šarliz o toj tragičnoj epizodi života nikada ne govori u javnosti.

Slavni glumac Džek Nikolson je zahvaljujući jednom novinaru magazinaTajm saznao kako njegovo detinjstvo zapravo nije bilo onakvo kako ga je on doživeo. Naime, njegovi „mama i tata" zapravo su bili njegovi baba i deda, a odgajali su ga kao svoje dete, dok se njegova majka, iz nekog razloga, predstavljala kao njegova sestra. Na žalost, članovi njegove porodice su preminuli tako da nikada neće saznati zašto su od njega sve to skrivali.

Maraja Keri je slavna i uspešna, dok je njen rođena sestra Elison narkomanka i prostitutka. Neko vreme je čak provela i u zatvoru i zarazila se virusom HIV-a. Raznim magazinima je prodavala prljave detalje iz života svoje sestre, a kasnije ju je molila za oproštaj.

Brat Kevina Spejsija, Rendal, otkrio je kako se njihov otac priključio nacističkoj partiji još dok su bili deca i seksualno ih zlostavljao. Slavni glumac nikada nije javno komentarisao bratovu izjavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA