"Bićemo prvaci sveta" od 06. do 10. marta u Gradskom bioskopu

Igrani film "Bićemo prvaci" sveta", o počecima i uspjesima jugoslovenske košarke, u režiji Darka Bajića po ideji Zvonimira Šimuneca, biće premijerno prikazan danas u Gradskom bioskopu u Bijeljini.

"Bićemo prvaci sveta" od 06. do 10. marta u Gradskom bioskopu

"Bićemo prvaci sveta" je priča o Nebojši Popoviću, Borisavu Stankoviću, Radomiru Šaperu i Aleksandru Nikoliću, četiri sportska pionira koji su osnovali Jugoslovensku školu košarke i koji su zaslužni za razvoj ovog sporta u Evropi.

Centralni događaj u filmu opisuje finalnu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Ljubljani , 1970. godine, između timova Jugoslavije i Sjedinjenih Američkih Država.

Mlada glumačka ekipa na čelu sa Milošem Bikovićem, Aleksandrom Radojčićem, Strahinjom Blažićem i Markom Janketićem odigrala je uloge košarkaša koji su postavilj temelje jugoslovenske košarke.

Projekcije filma u Gradskom bioskopu će trajati od 6. do 10. marta u terminima od 16.00, 18:30 i 21.00 časova.

Cijena ulaznice je 4 KM.

Iz Centra za kulturu je najavljeno da karata neće biti u pretprodaji, te da će se prodaja vršiti za svaku projekciju od 8.00 do 14.00 časova u ovom centru, a od 14.00 do 21.00 čas u Gradskom bioskopu.

U Centru za kulturu napominju da se karte mogu rezervisati svakim danom, ali se moraju preuzeti na dan projekcije najkasnije do 14.00 časova u Centru za kulturu. Rezervacije koje nisu preuzete na vrijeme biće poništene.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA