Takmičenja srednjoškolaca na Slobomir P Univerzitetu

Slobomir P Univerzitet će tokom druge polovine marta biti organizator takmičenja edukativnog karaktera za učenike završnih razreda srednjih škola dobojske i bijeljinske regije.

Takmičenja srednjoškolaca na Slobomir P Univerzitetu

Planirano je da se pomenuta takmičenja organizuju u Slobomiru i Doboju od 16. do 27. marta 2015. god, a biće namijenjena isključivo za učenike završnih razreda srednjih škola Republike Srpske i imaće edukativni karakter.

Učesnici će moći da se takmiče u jednoj od pet oblasti: informatika, engleski jezik, ekonomija, društvene nauke (istorija, sociologija, demokratija i ljudska prava) i umjetnost.

Ovo je šesti put da se takmičenja organizuju i već sa pravom možemo reći da prelazi u tradiciju.

Na takmičenje se mogu prijaviti ekipe od po tri učenika popunjavanjem prijavnih obrazaca koje možete preuzeti na sajtu www.spu.ba.

Ideja je da učenici na ovakav način prošire svoja znanja i da se podstakne takmičarski duh i druženje, a najboje plasirani učenici će dobiti i vrijedne nagrade.

Preko 4.200 srednjoškolaca do sada uzelo učešće na ovim takmičenjima (takmičari i navijači), učesnici, njihovi profesori i roditelji su imali samo riječi hvale kada je u pitanju cjelokupna organizacija.

Nagrađivanje najboljih će se vršiti kroz novčane i robne nagrade ili umanjenja školarine, ukoliko se učenik opredijeli za nastavak školovanja na nekom od naših fakulteta ili akademija.

Takmičenja će biti održana u Slobomiru i Doboju, a njihovi tačni rasporedi su sledeći:

Slobomir - sva takmičenja će se održati u učionici 203 Slobomir P Univerziteta u Slobomiru, sa početkom u 12 časova. Takmičenje će biti podijeljeno u pet dana, i to:

- Ponedjeljak, 16. mart - takmičenje iz ekonomije
- Utorak, 17. mart - takmičenje iz informatike
- Srijeda, 18. mart - takmičenje iz engleskog jezika
- Četvrtak, 19. mart - takmičenje iz društvenih nauka
- Petak, 20. mart - takmičenje iz umjetnosti.

Doboj - sva takmičenja će se održati u amfiteatru Slobomir P Univerziteta u Doboju, sa početkom u 12 časova, a biće podijeljena u pet dana, i to:

- Ponedjeljak, 23. mart - takmičenje iz društvenih nauka
- Utorak, 24. mart - takmičenje iz ekonomije
- Srijeda, 25. mart - takmičenje iz umjetnosti
- Četvrtak, 26. mart - takmičenje iz informatike
- Petak, 27. mart - takmičenje iz engleskog jezika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA