Aplikacije za kreativce: Ikone na telefonu baš po vašoj želji

Dosadilo vam je plavo "F", pitate se zašto ne bi bilo zeleno, volite minimalistički dizajn ili ipak želite ekran dostojan Barbike? Isprobajte aplikacije za presvlačenje ikona.

Aplikacije za kreativce: Ikone na telefonu baš po vašoj želji

Umesto celih tema, za one željne promena na ekranu njihovog iPhonea na raspolaganju suaplikacije koje menjaju dizajn pojedinih ikona, a ovo su tri najpopularnije besplatne opcije.

1. App Icons

Moguće ju je instalirati i na starije modele, a sadrži cele galerije popularnih ikona u najrazličitijim stilovima, pa su tako prisutne kategorije oblika i boja, efekata, tematike, itd. Sadrži i interfejs za kreiranje sopstvene ikone šablonima pojedinih elemenata koji čine ikonu, pa možete i koristiti svoje fotografije kao pozadine.

2. CocoPPa

Aplikacija za iOS od 7.0 naviše menja vaše ikone kao i App Icons, stvaranjem vizualne prečice do aplikacije, pa vodite računa da ne obrišete izvornu ikonu odnosno aplikaciju. U ponudi su razni uzorci i efekti s naglaskom na zašećerenu japansku estetiku, a moguće je kroz nju menjati i izgled desktopa.

3. Make App

Icon Ako se smatrate kreativcem, svoje ikone možete kreirati od nule u sopstvenom dizajnerskom "studiju", a za prenos na uređaj i olakšavanje posla trebaće vam iPhone Explorer koji omogućava pristup sistemskim mapama, i dobro će vam doći web alat () za automatsko određivanje dimenzija ikona koji ih odmah zapakovane prosleđuje na vaš e-mail.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA