Poziv biračima da u nedjelju izađu na izbore

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić pozvao je danas građane da izađu na izbore za savjete mjesnih zajednica koji će biti održani u nedjelju, 29. marta.

Poziv biračima da u nedjelju izađu na izbore

Na konferenciji za novinare Mićić je rekao da su savjeti mjesnih zajednica važna spona između građana i gradske uprave i da će se kroz njihov rad graditi partnerski odnosi i dobra saradnja u oblastima infrastrukture, socijalne zaštite, kulture i sporta.

On je najavio da će se, nakon izbora raditi na jačanju uloge postojećih koordinatora savjeta mjesnih zajednica, koji treba da budu servis novoizabranih predstavnika i pomoć stanovništvu u rješavanju problema.

Gradonačelnik je rekao da je u Bijeljini sve spremno za izborni dan, biračka mjesta su uređena, a birački odbori su prošli potrebnu obuku.

Prema njegovim riječima, izbori neće biti održani u mjesnoj zajednici Dvorovi koja ima 5.000 stanovnika, zbog ranije inicijative da se ova mjesna zajednica podijeli u četiri mjesne zajednice.

Šef Odsjeka za mjesne zajednice Predrag Novaković rekao je novinarima da izbori neće biti održani ni u mjesnoj zajednici Magnojević, sa oko 200 stanovnika, jer nisu dostavili kandidate za savjet mjesne zajednice.

Na redovnoj konferenciji za novinare gradonačelnik Mićić je najavio i nastavak izgradnje kanalizacije u Bijeljini, donacijom holandske Vlade od 6,5 miliona evra.

Prema njegovim riječima, projekat kanalizacije kojim će biti pokriven urbani dio grada biće završen do kraja 2016. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA