Mala rokerka iz Bijeljine osvaja glasom i šarmom

Savršen glas i predivno lice talentovane djevojčice iz Bijeljine Valentine Mec iz kruga u krug razoružava žiri popularnog šoua "Pinkove zvezdice".

Mala rokerka iz Bijeljine osvaja glasom i šarmom

Utiske sa dosadašnjih nastupa sumirala je dok se spremala da publici i žiriju priredi još jednu spektakularnu izvedbu u sedmoj rundi koja je večeras na programu.

- Do sada je sve bilo savršeno, a nadam se da će magija biti nastavljena - kaže Valentina.

Učenica petog razreda niže Muzičke škole "Stevan Stojanović Mokranjac" u kojoj svira violinu i klavir i osmog razreda Osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić" učešće u takmičenju opisuje nevjerovatnim iskustvom uz koje stoje samo superlativi.

- Bila sam na mnogim festivalima kao što je "Mali kompozitor" u Banjaluci, ali nikada se nisam susrela sa tako velikim takmičenjem. Iako je konkurencija sve jača za sada ide sve kako treba - ističe talentovana djevojčica.

Scena je za nju magičan prostor u kojem se pronašla i gdje se osjeća najsigurnije.

- Nisam tremaroš, više sam paničar, ali poprilično sam se opustila. Kad izađem na scenu, nekako sam svoja, opustim se, to je moje polje - priča Valentina.

Mada je za kratko vrijeme postala prepoznatljivo lice i dalje čvrsto stoji na zemlji, pohađa duple časove i druži se sa drugarima.

- "Pinkove zvezdice" i uspjeh me nisu promijenili. Ista sam djevojčica kakva sam bila i prije ovog šoua - kaže Valentina.

Srećna i uzbuđena zbog toga što je došla do sedme runde takmičenja nove planove kuje sa nastavnicom Milkom Tomić. Zajedno biraju pjesme i uvježbavaju scenski nastup kako bi sve doveli do perfekcije.

Mala rokerka, kako Valentinu zovu članovi žirija, sa lakoćom sve ideje pretvara u djela.

- Valentina je jako odgovorno, talentovano i stabilno dijete i sa njom je zadovoljstvo raditi. Kroz ovaj šou postale smo najbolje drugarice - opisuje u superlativima svoju učenicu Tomićeva.

Za Valentinu kaže da je ponos škole i grada.

- Omiljena je među drugarima. Nema dana da se ne priča o tome kada je snimanje, šta će pjevati. Svi se trudimo da joj olakšamo, jer ima mnogo obaveza, a ona voli da u svemu bude najbolja - ispričala je nastavnica.

Valentina stidljivo priča da je sugrađani zaustavljaju na ulici i čestitaju.

- Mnogo mi to znači. Takmičenje mi je donijelo i mnogo prijatelja. Na svakom snimanju sam sa drugim kandidatima, ali kako se krug sužava, ostaje nas sve manje. Zbližavamo se i postajemo pravi drugari. Na snimanju šeste emisije upoznala sam Davida Radosavljevića iz Banjaluke koji je jako talentovan. - rekla je Valentina poručivši da navija za njega.

Podrška

Dok krči put ka finalu Valentina Mec na svakom koraku dobija podršku.

- Najveća podrška su mi roditelji. Kao što bi svaki roditelj bio ponosan na svoje dijete, tako su i mama Svjetlana i tata Ian ponosni na mene, ali to se ne može opisati riječima. Njima sam beskrajno zahvalna - kazala je Valentina čiji svaki uspjeh slave rodbina, prijatelji i drugari iz škole.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA