Ovo je novi trend u farbanju kose

“Ecaille” farbanje kose koje za uzor ima šaru kornjačinog oklopa je novi trend koji praktično označava pomak (pre svega) ka punijim i bogatijim tonovima kose.

Ovo je novi trend u farbanju kose

Za razliku od ombre tehnike- izgleda koju je nasledio sombre kao njegova blaža i mekša forma, "ecaille" bi više ličio na nastavak balayage tehnike koja je dobila svoju luksuzniju formu.

Farbanje kose slobodnom rukom, bez upotrebe folija pri čemu se kosa farba u više boja, prati sve ove gore pomenute tehnike i taj slobodan stil kao i način na koji se kosa tretira i oblikuje je glavna karakteristika modernih trendova u farbanju kose.

Ecaille je na prvi pogled veoma sličan stilovima koje smo viđali poslednjih sezona, ali kada se malo detaljnije pogleda (ili proba) iznenađuje veliki broj suštinskih razlika.

Ecaille je diskretnija varijanta farbanje kose u pogledu kontrasta, ali kosa obiluje spektrom punih tonova i izrazito je sjajnija- bogatija, luksuznija.

Tekstura koja se dobija potpomognuta šišanjem - oblikovanjem kose naglašava ove fine promene u tonovima čineći da kosa izgleda zdravije i svežije.

Otvorena mogućnost za kombinovanje hladnih i toplih odsjaja stavlja puno prostora pa ecaille može da odgovara svakom tenu.

Ovog leta se neće nositi isprane boje na kosi vec naprotiv - moderne kose će biti pune bogatih tonova.

Umesto jako svetlih tu su zlatni i puni bež tonovi, umesto isprano braon matiranih - smeđi sa toplim odsjajima, ali i vrlo moderni duboko crveni tonovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA