CJB Bijeljina: Dan otvorenih vrata

U Centru javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina djeci predškolskog i školskog uzrasta danas su prezentovana materijalno-tehnička sredstava i oprema koju koristi policija tokom svojih redovnih zadataka.

CJB Bijeljina: Dan otvorenih vrata

CJB Bijeljina organizovao je "Dan otvorenih vrata" povodom Dana Policije Srpske, koji se obilježava 4. aprila.

Mališani su imali priliku da vide i neke od borilačkih vještina, ali i druge vještine koje upućuju na osposobljenost i obučenost policijskih službenika.

"Pripadnici CJB Bijeljina počeli su juče obilježavanje Dana policije davanjem krvi i u toku jučerašnjeg i današnjeg dana njih više od 100 dalo je krv, čime su još jednom pokazali humani aspekt policijske profesije", rekla je portparol CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović.

Ona je najavila da će sutra, ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili, na gradskom trgu pripadnici Jedinice za podršku demostrirati vježbu lišenja slobode, kao i vježbu sa službenim psima, tehniku, upotrebu sredstava sile, alpinističke tehnike, spuštanje niz objekat, te organizovati izložbu policijske tehnike i službenih vozila.

Simojlovićeva je ponovila da se ove aktivnosti u CJB odvijaju tradicionalno iz godine u godinu, kao i da je "Dan otvorenih vrata" lijepa prilika da se najmlađi upoznaju sa radom policije i njenom opremljenošću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA