Omladina PDP-a, SDS-a i DNS-a u druženju sa sugrađanima

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika - Vaskrsa, mladi PDP-a, SDS-a i DNS-a u Bijeljini organizovali su podjelu vaskršnjih jaja i prigodnih poklona sugrađanima.

Omladina PDP-a, SDS-a i DNS-a u druženju sa sugrađanima

PDP: Stranački aktivisti u druženju sa djecom

Omladina Gradskog odbora PDP-a u Bijeljini organizovala je na Vaskrs tradicionalno druženje sa djecom na trgu.

Predsjednik Savjeta mladih PDP-a Danijel Perić rekao je Srni da je cilj i poruka ove akcije da su djeca smisao života i da im treba graditi sretno društvo.

Aktivisti PDP-a dijelili su najmlađim sugrađanima vaskršnja jaja i prigodne poklone.

SDS: Vaskršnja poruka jedinstva mladih iz stranke

"Ovo je prilika da se okupimo i da svi zajedno u ljubavi, u jedinstvu snage i vjere, našim sugrađanima čestitamo Vaskrs i poželimo im sve najljepše", rekao je predsjednik Mladih SDS-a Republike Srpske Igor Ostojić.

Prema njegovim riječima, ovakva akcija organizovana je širom gradova Srpske da bi se građanima prenijele čestitke i najljepše želje za praznik.

Aktivisti Mladih SDS-a u Bijeljini dijelili su prolaznicima vaskršnja jaja, slatkiše i poklone najmlađima.

DNS: Druženje i vaskršnji pokloni za najmlađe

Aktivisti Organizacije mladih DNS danas su u tradicionalnoj akciji dijelili poklone i vaskršnja jaja najmlađim sugrađanima.

Predsjednik Organizacije mladih DNS Bijeljina Žiko Savić rekao je Srni da je kao i svake godine u ovoj akciji akcenat stavljen na rad i druženje sa djecom, jer je cilj stranke stvaranje bolje, ljepše i uvijek srećnije Republike Srpske za nove generacije.

"Mladi DNS-a aktivni su cijele godine i u svim oblastima života, a potvrda za naš dobar rad je činjenica da sve više mladih ljudi prilazi našoj stranci, jer prepoznaju kao svoju politiku DNS koja naglašava usavršavanje mladih", rekao je Savić.

Na centralnom gradskom trgu mladi DNS-a družili su se sa djecom koja su se takmičila u crtanju i vajanju plastelinom, a kao nagradu su dobili paketiće sa vaskršnjim jajima i slatkšima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA