Džej Lo plus Versaće - uvek dobitna kombinacija

Dženifer Lopez ove godine puni 46. godina, ali malo koja koleginica bi mogla da joj izađe na crtu. A svečani tepih MTV nagrada još jednom je pokazao zašto je to tako.

Džej Lo plus Versaće - uvek dobitna kombinacija

Neke od kreacija koje su privukle najviše pažnje proteklih godina, pa i decenija, na crvenom tepihu nose potpis modne kuće Versaće. Haljina o kojoj se i danas priča upravo je ona koju je 2000. godine Džej Lo nosila na dodeli Gremi nagrada.

Čuveni dekolte zelene Versaće haljine doveo je Dženifer na sve naslovne strane širom sveta, a kako se dobitna kombinacija ne menja, tako je latino diva predhodnih godina rado nosila haljine ove modne kuće.

I na ovogodišnju dodelu MTV nagrada Dženifer je došla u crnoj Versaće kombinaciji sa zlatnim detaljima. I ovog puta to pokazalo kao dobitna kombinacija, jer je pevačica izgledala odlično.

Kratak crni kompletić sa zlatnim detaljima uparila je sa jako viskokim štiklama u istom tomu, a da je vodila je računa o svakom detalju pokazuje i to što je svoju kombinaciju upotpunila zlatnim nakitom i klač torbicom u istoj nijansi. Ni ovog puta dekolte nije izostao, pa se može reći da je to postao njen zaštitni znak kada su svečane prikle u pitanju.

Pre izlaska na pred fotoreporere Džej Lo se na svom instagram nalogu pohvalila se i fotografijom iz beksejdža. Evo kako su izgledale pripreme.

Dženifer definitivno retko greši kada su ovakve prilike u pitanju, a MTV nagrade 2015 pokazale su zašto je američki mediji smatraju "kraljicom crvenog tepiha".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA