Mladi fudbaler iz Janje bacio se pod voz u Nemačkoj

  • BIJELJINA
  • 20. Apr 2015.

Namik Adanalić (30) iz Janje smrtno je stradao nakon što se bacio pod željezničku kompoziciju i to nakon proslave svog tridesetog rođendana.

Mladi fudbaler iz Janje bacio se pod voz u Nemačkoj

Ovaj mladić, poznat pod nadimkom Regan, bio je sjajan igrač malog fudbala, a nastupao je i u OFK Janja 2009, koja se takmiči u nižem rangu takmičenja.

"Naša vječita desetka, fudbaler koji se do sada upisao u istoriju kluba sa najdužom minutažom u igri i sa najviše postignutih golova za naš klub. Fudbaler koji je uvijek za svoj klub OFK Janja 2009 davao maksimum na terenu, fudbaler kojeg smo svi iskreno poštovali i voljeli. Fudbaler kog je čaršija voljela. U našim srcima ti ćeš uvijek ostati..," piše na Fejsbuk stranici OFK Janja.

Građani Janje šokirani su viješću o tragičnoj smrti svog mladog sugrađanina.

"Još nemamo zvaničnih informacija. Čuli smo za tragičnu vijest koja je šokirala sve one koji su ga poznavali", ispričao je jedan od Adanalićevih prijatelja.

Adanalić je pre nekoliko mjeseci sa porodicom, suprugom i djetetom tražio azil u Nemačkoj, ali je došlo do određenih porodičnih problema. Upravo porodične nesuglasice dovode se u eventualnu vezu sa odlukom fudbalera da se baci pod voz.

Vrijeme sahrane biće naknadno određeno.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA