Još dva dana za prijavu za besplatno banjsko liječenje

Korisnici boračko-invalidske zaštite imaju još dva dana da podnesu zahtjev za besplatno banjsko liječenje na osnovu javnog poziva raspisanog 8. aprila, podsjećaju iz Gradske uprave Bijeljina.

Još dva dana za prijavu za besplatno banjsko liječenje

"Rok ističe 23. aprila, a pravo podnošenja zahtjeva imaju svi članovi porodica poginulih boraca i ratni vojni invalidi od prve do šeste kategorije", navode u Gradskoj upravi.

Na osnovu, tendera, koji je provelo Ministarstvo rada i boračko invalidske zaštite, ove godine 35 korisnika iz Bijeljina imaće mogućnost besplatnog liječenja u Banji Dvorovi.

U Bijeljini je evidentirano 3.497 korisnika boračko-invalidske zaštite koji imaju pravo na podnošenje zahtjeva, a svake godine bude odobreno liječenje 35 lica.

U Gradskoj upravi kažu da je, osim zahtjeva, potrebno priložiti rješenje o priznatom statusu i kategorizaciji boraca, nalaz i preporuku nadležne zdravstvene ustanove, a porodice poginulih boraca treba da prilože i izjavu o zajedničkom domaćinstvu.

Zahtjevi se mogu predati svaki radni dan, odnosno još sutra i u četvrtak, od 8.00 do 16.00 časova u šalter sali Gradske uprave Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA