Žuta boja je apsolutni trend ovog proleća

Proleće je konačno ovde i ništa nas tako ne usrećuje nego šareni update garderobe.

Žuta boja je apsolutni trend ovog proleća

Umesto da budete prijatelj sa sivim nebom, možete nositi boju sunca. Žuta je jedna od boja koje će sigurno vladati ovog proleća. Ova boja je atraktivna, vesela, zabavna, sunčana, lako se kombinuje i prijatna je za nošenje.

Punč žuta, senf, limun ili boja suncokreta, nećete pogrešiti koju god nijansu izabrale. Zato, naučite kako da nosite žuti blejzer, pantalone i haljine u toplijim danima koji dolaze.

Žuti blejzer može biti deo vašeg poslovnog look-a. Žuta se odlično slaže sa belom, bež, zelenom ili komadima od teksasa. Najbolja stvar kod žutog sakoa je tranzicija u letnjoj sezoni i nikada neće izaći iz mode.

Drugi način da dodate žutu vašoj prolećnoj garderobi je kupovina žutih pantalona. Jedan od najlakših načina da nosite žutu je haljina i onda nema razmišljanja o tome kako da je kombinujete.

Ako ste u potrazi za suptilnijim načinom za dodavanje žute, predlažemo da odaberete žute modne dodatke, kao što su ogrlice, minđuše, torba.

Takođe, možete da izaberete žute cipele koje će se razlikovati od ostatka vašeg outfita.

Kao i svaka boja, žuta ima nekoliko nijansi, tako da je prilično lako naći onu koja odgovara vašem stilu i vašoj ličnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA