Ima 190 kilograma, radi kao model, a njen izgled je neodoljiv jednom muškarcu

Gaja Nefeld (52) iz Teksasa, koja ima 190 kilograma, počela je karijeru međunarodnog "webcam" modela. Njen izgled je privukao jednog Kanađanina, koji je oženio.

Ima 190 kilograma, radi kao model, a njen izgled je neodoljiv jednom muškarcu

- Odrasla sam srameći se svog stomaka, ali sad se on dopada mnogim muškarcima. I to širom sveta, dopada se lekarima, advokatima, pa čak i bodbilderima. Veliki broj njih me traži, što me je zaista impresioniralo- rekla je Gaja.

Za ljude koji posećuju sajt na kojem Gaja radi, njen stomak je savršen. Ono što je njima posebno atraktivno, jeste to što na njenom stomaku nema slojeva.

Gojaznost je nasledna u njenoj porodici, probleme sa kilogramima imale su njena majka, sestra, baka i oni su se najčešće javljali posle porođaja.

- Deca su u školi prstom pokazivala na mene, smejala mi se i govorila: "Bum, bum, bum" nakon svakog koraka koji bih napravila. Stidela sam se svoje debljine- ispričala je Gaja koja je u osmoj godini imala 82 kilograma.

Njen izgled je ipak u srednjoj školi bio privlačan mnogim mladićima, a u 19. godini Gaja se prvi put udala.

Broj njenih kilograma vremenom je rastao, sa rečima da se stidi njene debljine surpug je od nje zatražio razvod, brak su okončali 1999. godine.

Ubrzo nakon razvoda Gaja je postala član onlajn zajendice krupnih, ali prelepih žena. Među članicama ima onih čija težina dostiže 255 kilograma, i sve one imaju veliki broj fanova.

Posle zajednice postala je i deo foruma "Bulge Chat", dopisivanje sa ljubiteljima krupnijih žena doprinelo je da Gaja sebe gleda kao atraktivnu, samouverenu i seksi ženu.

Na njemu je upoznala i sadašnjeg supruga Lensa Nefelda (54) koji ju je brzo osvojio. Kad su se sreli, Gaja je rekla:

- O, Bože, tako je lep!

Posle njenog preseljenja u Kanadu pre šest godina, njih dvoje su se venčali. Kako su rekli, imaju veoma aktivan seksualni život.

Gaja zbog debljine ima niz zdravstvenih problema, poput artritisa i poremećaja u radu štitaste žlezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA