FK Radnik: Po bodove u Banjaluku

Radnik će nakon neočekivanog poraza od gradačačke Zvijezde na domaćem terenu imati težak zadatak pred sobom.

FK Radnik: Po bodove u Banjaluku

Bijeljinci će biti gosti gradu na ''Vrbasu''. Izabranici Slavka Petrovića vjeruju u uspjeh u Banja Luci, smatrajući da je protiv Zvijezde bio samo jedan loš dan koji treba brzo zaboraviti. Respekt ka Borcu postoji.

Trener Petrović u ovoj utakmici može računati na sve prvotimce, tako da će Radnik u Banja Luku putovati u najjačem sastavu.

- Derbi protiv Borca uvijek ima težinu. Poslednji njihov poraz nas ne smije zavarati, jer oni imaju bolji tim od onog što pokazuje tabela. Promijenili su trenera i sve to nas poziva na oprez. Naš cilj je jasan, a to je nastaviti seriju dobrih rezultata, i da se ne poraženi vratimo u Bijeljinu. Sa novom pobjedom ili osvojenim bodom napravili bi odlučujući korak ka opstanku - rekao je prvotimac Radnika Marko Obradović.

Dobrim igrama i rezultatima Radnika u nastavku sezone doprinio je i Mladen Žižović, koji je u januaru stigao iz Borca.

- U Borcu sam proveo lijepe trenutke u karijeri, pa će biti zanimljivo. Oba kluba su mi u srcu, ali bi volio da sa Radnikom ostvarim povoljan rezultat u Banja Luci. Dobri rezultati zasluga su cijelog tima i ne smijemo sad da poletimo kao što smo to uradili protiv Zvijezde koja nas je kaznila, već moramo ostati čvrsto na zemlji. Samo tako možemo da nastavimo našu borbu za opstanak. Ako budemo igrali kao u predhodnim utakmicama za očekivati je uspjeh u gradu na Vrbasu - rekao je iskusni fudbaler ''plavo-bijelih'' Mladen Žižović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA